receptionen ekfast

Sälja Lägenhet

Vill du sälja din lägenhet i Stockholm? Då ska du anlita Ek & Co!

Sälj din lägenhet med Ek & Co

När man byter bostad är det mycket som ska stämma och att sälja en lägenhet är ett stort åtagande, inte vilken affär som helst. Hos oss på Ek & Co Fastighetsförmedling arbetar vi för att skräddarsy varje lägenhetsförsäljning efter kundens önskemål. Varje kund är unik och de kan känna sig trygga med att de får hjälp genom hela processen.

Första steget: Värdering av lägenhet

Ett första steg inför försäljning är att kontakta en mäklare för att få en värdering på din lägenhet. Valet av mäklare kan vara en av de tuffaste frågorna när det är dags att sälja din lägenhet. Vad ska du jämföra, vilka kriterier ska uppfyllas, vad ska prioriteras? Listan kan göras lång, men hos Ek & Co arbetar vi med tron att engagemang, värme och glädje är grundläggande förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. Vi vill helt enkelt ge dig alla förutsättningar för en lyckad försäljning som känns trygg och smidig.

Utgångspriset är A och O

Rätt utgångspris är A och O för en lyckad försäljning. Det är många faktorer som tillsammans påverkar priset såsom läge, standard och det nuvarande läget på marknaden. Därför bokar vi gärna ett möte hemma hos dig för att kunna genomföra en grundlig värdering. Med hjälp av moderna värderingsverktyg och vår mångåriga erfarenhet av att sälja lägenheter i Stockholms innerstad ger vi dig en så korrekt och rättvis bild som möjligt av värdet på din bostad.

En lägenhetsförsäljning ska kännas trygg och väl genomförd

Varje lägenhetsförsäljning är ett unikt hantverk. För oss på Ek & Co är det viktigt att försäljningen av din lägenhet känns trygg och väl genomförd. Vi är med dig längs vägen på din bostadsaffär – från att förbereda marknadsföring och visningar till att hantera budgivningar, kontraktsskrivning och tillträde. Med vår passion och unika kunskap hjälper vi dig att hitta den rätta köparen till din bostad. Oavsett om du går i säljtankar, är nyfiken på vad din lägenhet är värd eller bara vill prata bostad är du varmt välkommen till Ek & Co Fastighetsförmedling.

 

Läs mer om att köpa & sälja en bostad

Läs mer om oss

Sälja lägenhet Stockholm