Väldisponerat med stor balkong i söderläge

Se alla bilder Se planlösning
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Sandhamnsgatan 39
Gärdet

- 57 kvm / 1.5 rumKontaktuppgifter

Jag godkänner användarvillkoren
 • Antal rum: 1.5 rum och kök
 • Avgift: 3 778 SEK/mån
  (inkl. Värme, vatten, bredband, basutbud TV, abonnemangsavgift för bredbandstelefoni, tvättstuga och gym.)
 • Boarea: 57 kvm
 • Våning: 1 tr, knapp 3 i hissen
 • Hiss: Ja
 • Andel i föreningen: 1.07481 %
 • Byggnadsår: 1947 oå 2011
 • Balkong: Balkong i söderläge 6 kvm
 • Eldstad: Nej
 • Förråd: Stort förråd på samma våningsplan
 • Fönster: 2-glas

Se mer

Anita Ek

Anita Ek
Ansvarig Mäklare
070-730 26 35
anita@ekfast.se

Läs mer om Anita

Interiör

Välkommen till denna väldisponerade lägenhet i mycket gott skick med stor balkong på 6 kvm i söderläge. Fastigheten byggdes om till bostäder 2011 av Oscar Properties. Välkomnande hall med avhängingsmöjligheter samt bra förvaring med stor garderob. Lägenheten har social planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och har en naturlig plats för ett större matbord för 4-6 personer. Stort ljusinsläpp ges genom de fantastiska glaspartierna som sträcker sig från golv till tak. Dessa har skjutdörrar samt har en motordriven markis. På balkongen finns det plats för både soffa och grill . Modernt och exklusivt kök med vita luckor och corian bänkskiva med mycket bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Maskinell utrustning finns i form av spis, ugn, kyl/frys och diskmaskin allt från Siemens. Matplats vid köksö för 2 personer. Ett sovrum med plats för dubbelsäng och garderob samt badrum med dusch och tvättpelare.  Lägenheten har en rymlig walk-in-closet. Föreningen tillhandahåller eget gym och det finns ett garage som nås direkt via hiss. 

Ett inbjudande naturnära läge med Gärdet och Djurgården direkt vid dörren men samtidigt kommersiell service i närheten med matbutiker, gym och flera restauranger. Kommunikationerna till och från fastigheten är de bästa tänkbara. Täta kommunikationer med buss nr 1 & 72 som stannar i närheten av huset och buss 76 en bit bort samt röd tunnelbanelinje med station Gärdet. Ica nära samt stora Ica Kvantum på gångavstånd till Stureplan och City är det cykelavstånd. 

Kök

Modernt och exklusivt kök med vita luckor och corian bänkskiva med mycket bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Maskinell utrustning finns i form av spis, ugn, kyl/frys och diskmaskin allt från Siemens. Blandare från Mora. Fläkt från Franke. Matplats vid köksö för 2 personer. I vardagsrummet finns en naturlig plats för ett större matbord för 4-6 personer.

Badrum

Helkaklat badrum med mosaik på både väggar och golv. Dusch med glasvägg. Spegelskåp ovan handfat. Handdukstork och wc. Nedsänkt tak med spotlights. El-buren golvvärme. Tvätt pelare från Siemens. 

Övrigt

Stor balkong på 6 kvm med plats för både soffa och grill. Balkongen ligger i söderläge.
Lägenheten disponerar idag ett stort förråd på samma våningsplan som lägenheten ca 5-7 kvm. 
Parkettgolv i hela lägenheten. 

Mer Fakta

Adress: Sandhamnsgatan 39
Förening: Brf Sandhamnsgatan 39
Byggnadsår: 1947 oå 2011
Pris: 4.950.000 kr / bud
Avgift: 3.778 kr/mån, 
Avgiften inkluderar: Värme, vatten, bredband, basutbud TV, abonnemangsavgift för bredbandstelefoni,
tvättstuga och gym.
Antal rum: 1,5
Boarea: 57kvm och 1 rok enligt lägenhetsförteckningen.
Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen.
Våning:1 tr, knapp 3 i hissen
Hiss: ja
Lägenhetsnr Brf: 302
Lägenhetsnr LMV: 1105
Andelstal :1.07481%
Andel av årsavgift: 1.07%
Bostadsrätten är pantsatt
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet
Driftskostnad ca 6.000 kr/år, varav el ca 3.600 kr/år och försäkring: ca 2.400 kr/år
Energideklaration: 140 kWh/m²och år

Förening & Fastighet

Brf Sandhamnsgatan 39 med orgnr: 769619-1720 är en äkta bostadsrättsförening som under 2011 färdigställde i sin ombyggnation från kontorslokaler till exklusiva lägenheter med genomgående påkostade och högkvalitativa designmaterial. Fastigheten är förädlad av Oscar Properties. Sandhamnsgatan 39 erbjuder ett modernt och funktionellt boende som samtidigt har elegans och känsla för detaljer. Föreningen har 67 st lägenheter och 3 st lokaler (1 café och 2 kontorslokaler). Huset rymmer även ett antal så kallade town houses. Föreningen äger marken. Föreningen har ett välutrustat gym för föreningens medlemmar. Gemensam tvättstuga belägen på källarplan och är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp samt mangel. Det finns två cykelrum och soprum för källsortering. Cykel förråd och barnvagnsrum. Fastigheten har ett hemservicerum där boxar för tvättservice finns, en tvätt leverantör som hämtar och lämnar er tvätt mot en kostnad. Juridisk person godkännes ej. Föreningen accepterar delat ägande. Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1207 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (483 kr). I dagsläget inga beslut om avgiftsförändringar. Garage under huset med smidig access via hissarna. Det finns 36 st garageplatser, tre storlekar på bilplatserna. 4 st MC-platser vilka kostar 400kr/mån. Kölista tillämpas, ca 3 års kötid. Anmälan till kö får ske tidigast när tillträde till lägenheten har skett. Hyra: 1 000 kr - 1 800 kr beroende på storleken. Till varje lägenhet hör en Telia router och en TV-box med fjärrkontroll. Fiberbox med inkoppling och nät i lägenheten, tråd och trådlöst. Kommande renoveringar: Föreningen har inga större renoveringar planerade.

Besök gärna föreningens hemsida på: www.sandhamnsgatan39.se

Dokument

Anita Ek

Anita Ek
Ansvarig Mäklare
070-730 26 35
anita@ekfast.se

Läs mer om Anita
27788_Sandhamnsgatan 39_EK&CO_fai_2d