Öppen planlösning med stor balkong

Se alla bilder Se planlösning
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Jaktgatan 33
Norra Djurgårdsstaden

- 36 kvm / 1.5 rumKontaktuppgifter

Jag godkänner användarvillkoren
 • Antal rum: 1.5 rum och öppet kök
 • Avgift: 1 950 SEK/mån
  (inkl. Värme, Vatten)
 • Boarea: 36 kvm
 • Våning: nb av 4
 • Hiss: Ja
 • Andel i föreningen: 2.03620 %
 • Byggnadsår: 2016
 • Balkong: Balkong
 • Eldstad: Nej
 • Förråd: Källarförråd
 • Fönster: 2-glas

Se mer

Anita Ek

Anita Ek
Ansvarig Mäklare
070-730 26 35
anita@ekfast.se

Läs mer om Anita

Interiör

Med lugnt och tyst läge i attraktiva Norra Djurgårdsstaden ligger denna fina lägenhet med stor balkong. Lättmöblerad vardagsrumsdel som ligger i öppen planlösning mot köket med sovalkov och plats för dubbelsäng. Välkomnande hall med inbyggda garderober och hatthylla. Lägenheten har fler fina detaljer så som fönsterpartier som sträcker sig ned till golvet som ger ett fint ljusinsläpp, påkostade materialval och en mycket välplanerad planlösning. Vardagsrummet är stort och ljust med god plats för soffgrupp, Tv-bänk, matplats för upp till fyra personer samt annat önskat möblemang. Kök från HTH med vita släta luckor och gott om både arbetsyta och förvaring.  Köket är fullt utrustat med kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, avfallskvarn, mikro och diskmaskin. Matplats för ca fyra personer. I anslutning till köket når man även den stora balkongen som har gott om utrymme för möblemang, grill och planteringar. Balkongen ligger i sydvästläge med utsikt mot den fina gården där man kan njuta av solen större delen av dagen. Stort helkaklat badrum med vitt kakel och grått klinkergolv. Dusch, handfat, handdukstork, wc, tvättpelare och badrumsspegel med plats för förvaring. Lägenheten bjuder på genomgående påkostade materialval och en hotellsvitkänsla med ljusa fina färger och fint parkettgolv. Detta är ett hemtrevligt och kvadratsmart boende. Förening med god ekonomi. Välskött fastighet med byggår 2016. Här bor du på ett av Norra Djurgårdsstaden mest attraktiva adresser invid vackra Husarviken och med naturreservatet Stora Skuggan samt restauranger, caféer, matbutiker och goda kommunikationer runt hörnet. Juridisk person kan ev. godkännas.

Norra Djurgårdsstaden erbjuder ett boende i fantastisk miljö med parker, strandbryggor, badplatser, butiker, matbutiker samt restauranger och caféer. En fantastisk stadsdel med innerstadens kvaliteter, modern arkitektur och samtidigt ha promenadavstånd till Östermalm och City. Goda kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Buss 54 trafikerar området där du snabbt tar dig via Gärdet, Östermalmstorg, Kungsträdgården och T-Centralen. Buss 6 med start Ropsten tar dig till Odenplan och vidare mot Karolinska institutet. Buss 75 trafikerar även området med slutstation Cityterminalen. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig snabbt in till T-centralen.

Kök

Kök från HTH med vita släta luckor och gott om både arbetsyta och förvaring. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, avfallskvarn, mikro och diskmaskin. Matplats för ca fyra personer. 

Badrum

Helkaklat badrum med vitt kakel och grått klinkergolv. Dusch, handfat, handdukstork, wc, tvättpelare och badrumsspegel med plats för förvaring.

Övrigt

Obligatoriskt tillägg för bredband tillsvidare är 210 kr/mån, 
föreningen har individuell mätning och debitering.
Takhöjd: ca 2,65m.
Till lägenheten hör även ett förråd.
Balkong i sydväst läge på ca 10 kvm. 

Mer Fakta

Adress: Jaktgatan 33
Förening: Brf Nd Studios
Byggnadsår: 2016
Pris: 3.300.000 kr / bud
Avgift: 1.950 kr/mån, Obligatoriskt tillägg tillkommer för bredband tillsvidare är 210 kr/mån.
Föreningen har individuell mätning och debitering.
Avgiften inkluderar: Värme, Vatten,
Antal rum: 1
Boarea: 36 kvm enligt lägenhetsförteckningen .
Våning: nb
Hiss: Ja
Lägenhetsnr Brf: 1004
Lägenhetsnr LMV: 1004
Andelstal i föreningen: 2.03620 %
Andelstal årsavgift:2,03619%
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet
Driftskostnad ca 4.200 kr/år, varav el: ca 1.800 kr/år, och försäkring: ca 2.400 kr/år
Bredband/Tv: Comhem / Fiber
Energideklaration: 73 kWh/m²och år

Förening & Fastighet

Brf. ND Studios bildades 2016. Fastigheten byggdes av SSM Bygg & fastighets AB och stod färdig våren 2016. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Föreningen består av 46 st lägenheter i varierande storlekar i fyra våningar där samtliga upplåtes som bostadsrättslägenheter. Samtliga lägenheter är antingen 1 rok eller 2 rok. Den totala bostadsytan är 1768 kvm. Fastigheten har en elegant, sober och tidlös arkitektur. ND Studios äger tillsammans med tre andra Brf:er ett garage där huset har 11 platser. Intresseanmälan sker genom AimoPark. Inga större underhåll är planerade de närmaste åren. Årsavgifterna planeras vara oförändrade närmaste året. I fastighetens källarplan finns lägenheternas förråd, cykel förråd, barnvagns-/ rullstolsförråd samt garage. Nedkast för hushållsavfall finns i miljörum på markplan i anslutning till entrén. Även gård och övriga gårdsytor utgör en del av gemensamhetsanläggning. Föreningen godkänner delat ägande. Föreningen gör en individuell bedömning på ansökan för juridisk person. Överlåtelseavgift om f.n 1.190 kr av basbelopp betalas av säljaren. Pantsättningsavgift om f.n 476 kr betalas av pantsättaren. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med en leverantör av bredband av fiberanslutning till fastigheten och installation av bredbandsnät. De boende kan teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni samt utökat kanalutbud på TV. Huset har central ventilation och uppvärmning. Förändringar som påverkar dessa måste först godkännas av styrelse.

Föreningens hemsida: https://ndstudios.se/

Dokument

Anita Ek

Anita Ek
Ansvarig Mäklare
070-730 26 35
anita@ekfast.se

Läs mer om Anita
23725_Jaktgatan 33_ek&co_fai_2d