Internationell karaktär med takhöjd på 4,25 m och stor uteplats

Se alla bilder Se planlösning
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Igeldammsgatan 22A
Kungsholmen

- 83 kvm / 3 rumKontaktuppgifter

Jag godkänner användarvillkoren
 • Antal rum: 3 rum och öppet kök
 • Avgift: 4 565 SEK/mån
  (inkl. Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV (bas))
 • Boarea: 83 kvm
 • Våning: bv
 • Hiss: Ja
 • Andel i föreningen: 0.611 %
 • Byggnadsår: 1897 oå 2017
 • Balkong: Altan på ca 11,5 kvm.
 • Eldstad: Nej
 • Förråd: Walk-in closet i lägenheten
 • Fönster: 2-glas

Se mer

Anita Ek

Anita Ek
Ansvarig Mäklare
070-730 26 35
anita@ekfast.se

Läs mer om Anita

Interiör

Fantastisk våning med internationell karaktär med takhöjd på 4,25 m och med en inhägnad uteplats på ca 11,5 kvm. Välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter och ingång till en walk-in closet med platsbyggd förvaring. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Unikt framtaget snickerikök från Kvänum med cederträfanerade luckor och skräddarsydd ombyggnation framtaget från Shapesthlm. Bänkskiva med integrerad ho i rostfritt stål. Ovan bänkskåp öppna hyllor. Blandare från Dornbracht. Helintegrerad kyl, frys från LG French door 2018. Varmluftsugn och infälld induktionshäll, diskmaskin och micro från Siemens. Matplats för 8-10 personer. Vardagsrum med plats för både soffa, tv-bänk och soffbord har en stor och luftig känsla med den höga takhöjden och de höga fönster som vetter mot gården. Utgång från vardagsrummet mot den inhägnande uteplatsen med mörkt smidesräcke. Uteplatsen har plats för både utemöbler och grill. Våningen har två sovrum, master bedroom med plats för dubbelsäng och arbetshörna och har höga platsbyggda garderober. Det lite mindre sovrummet passar perfekt till antingen barnrum eller ett arbetsrum. Helkaklat badrum med dusch med glasvägg och golv i finslipad natursten och väggar i duschutrymme med natursten. Övriga väggar i ljus mosaik. Tvättställ i marmorkomposit med special ritad öppen förvaring. Vägghängd wc. Infällda downlights i tak. Tvätt-pelare inställd i nisch. El-buren golvvärme. Parkettgolv av ljuspigmenterad ek plank i kök, vardagsrum och master bedroom. Heltäckningsmatta i hall och barnrum. Stor platsbyggd bokhylla finns. Säkerhetsdörr installerad.

Fastigheten totalrenoverades  2017 av Oscar Properties till moderna bostäder med bevarade unika detaljer som ger personlig karaktär. I kontrast mot den råa industrikänslan har hela lägenheten genomgående stilrena material i varma kulörer. I föreningen finns en trevlig innergård, cykelförvaring, barnvagnsrum, soprum och garage med kösystem.

Här bor du i lugna och trevliga kvarter på attraktiv adress med närhet till kommunikationer och all annan tänkbar service runt hörnet. Från lägenheten är det bara en kort promenad till populära Västermalmsgallerian som har ett bra utbud av både service, mat och shopping. Goda kommunikationer med både T-bana och bussar vid Fridhemsplan. 

Kök

Unikt framtaget snickerikök från Kvänum med cederträfanerade luckor och skräddarsydd ombyggnation framtaget från Shapesthlm. Bänkskiva med integrerad ho i rostfritt stål. Ovan bänkskåp öppna hyllor med dold LED-strip i framkant, i bänkens hela längd. Blandare från Dornbracht. Helintegrerad kyl, frys från LG French door 2018. Varmluftsugn och infälld induktionshäll, diskmaskin, och micro från Siemens. Kolfilter fläkt. I tak ovanför kök vit fotlamphållare i porslin. Matplats för ca 8-10 personer. 

Badrum

Helkaklat badrum med golv i finslipad natursten och väggar i duschutrymme med natursten, övriga väggar i ljus cremefärgad mosaik. Limmad spegel. Specialritad öppen förvaring i körsbärsfanér under tvättställ. Tvättpelare inställd i nisch. Dörr i spegelglas framför tvättpelare. Tvättställ från spanska Hidrobox i marmorkomposit. Vägghängd wc med dold cistern från Duravit. Duschplats med glasvägg i polerat krom och dekorglas. Tvättställs och duschblandare är i kromat utförande från Dornbracht. El-buren handduksstork  Golvbrunn med ram och infälld stenplatta. Infällda downlights i tak, specialritad pendlad armatur i polerat stål från Rben lightning. El-buren golvvärme.

Övrigt

Uteplats på ca 11,5 kvm mot innergården med ett mörkt smidesräcke.
Specialbyggd walk-in closet med massiv valnötsinredning och gott om förvaring.  
Takhöjd: ca 4,25 m
Säkerhetsdörr i plåt från Daloc.
Parkettgolv av ljuspigmenterad ekplank.

Mer Fakta

Adress: Igeldammsgatan 22A
Förening: Brf Industriverket
Byggnadsår: 1897 oå 2017
Pris: 8.300.000 kr / bud
Avgift: 4.565 kr/mån
Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV (bas)
Antal rum: 3
Boarea: 83 kvm enligt mätning SS 21054:2009.
Våning: bv 
Hiss: Ja
Lägenhetsnr Brf: 01:1001
Lägenhetsnr LMV: 1001
Andelstal : 0.611 %
Andel av årsavgift: 0.61 %
Bostadsrätten är pantsatt
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet
Driftskostnad ca 9.000 kr/år, varav el ca 5.400 kr/år och försäkring: ca 3.600 kr/år
Energideklaration: 116 kWh/m²och år

Förening & Fastighet

Brf Industriverket med orgnr:769629-5943 är en äkta bostadsrättsförening och äger marken som byggnaderna står på. Fastigheten förvärvades 2015. Föreningen består av 147 bostadsrätter mellan 1-7 rok med adresserna Igeldammsgatan 22A-C, Svarvargatan 7, 9 och 11 varav alla är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även 2 lokaler med hyresrätt och 11 bostadsrättslokaler. Bostadsrättslokalerna ägs alla av Stockholmsstad-Fastighetskontoret och det bedrivs förskoleverksamhet. Huset ritades 1897.Trevlig innergården med gemensamma trädgårdsmöbler, grill och vackra planteringar. Föreningen har 34 garageplatser och 1 MC-plats fördelade över 3 plan. Kostnaden för dessa ligger på cirka 2000 kr och för MC-plats ca 1000 kr. Det är i dagsläget kö. I övrigt gäller boendeparkering i området. Juridiska personer accepteras ej. Delat ägande godkänns, minsta ägarandel 10 % för den som avser att nyttja bostaden för permanentbruk. Bredband, TV och IP-telefoni levereras av Ownit. 100/100 mbit/s samt basutbud TV ingår i den angivna avgiften. Avgiften har ej höjts sedan förvärvet och det finns i dagsläget inga planerade höjningar. Viredo står för föreningens ekonomiska förvaltning. Postboxar finns i huset entré. För föreningens medlemmar finns cykelrum, barnvagnsrum, rullstolsrum samt sop- och miljörum. Då huset totalrenoveras och färdigställdes 2017 finns inga planerade renoveringar. Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1190 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (476 kr).

Föreningens hemsida: https://brfindustriverket.se/

Dokument

Anita Ek

Anita Ek
Ansvarig Mäklare
070-730 26 35
anita@ekfast.se

Läs mer om Anita
26768_Igeldammsgatan 22A_ek&co_fai_2d