Attraktivt läge på Narvavägen - Juridisk person accepteras.

Se alla bilder Se planlösning
Narvavägen 30B, bv
Östermalm

- 97 kvm / 3.5 rumKontaktuppgifter

Jag godkänner användarvillkoren
 • Antal rum: 3.5 rum och kök
 • Avgift: 0 SEK/mån
  (inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV (bas))
 • Boarea: 97 kvm
 • Våning: bv
 • Hiss: Ja
 • Andel i föreningen: 1.88747 %
 • Byggnadsår: 1905
 • Balkong: Nej
 • Eldstad: 2 st kakelugnar
 • Förråd: Det finns ett förråd som tillhör lägenheten
 • Fönster: 2-glas

Se mer

Anita Ek

Anita Ek
Ansvarig Mäklare
070-730 26 35
anita@ekfast.se

Läs mer om Anita

Interiör

Juridisk person accepteras! Med attraktivt läge på Narvavägen i tyst gårdshus med hiss. Stor välkomnande hall med gott om avhängningmöjligheter. Tre rum i fil mot tyst gård. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och litet skrivbord. Vardagsrum med plats för både soffa och fåtöljer. Ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord, klädkammare samt en kakelugn. I anslutning till vardagsrummet ligger matplatsen med vacker kakelugn och matplats för ca 6 personer. Från matplatsen kommer man till serveringsgången med många fina bevarade originalskåp och ingång till det stora köket med matplats för ca 4 personer. Badrum med dusch och tvättmaskin. Våningen bevarar många originaldetaljer från byggåret så som hög takhöjd, kakelugn, höga socklar, massiva spegeldörrar, skjutdörrar, serveringsgång och fina trägolv. I fastigheten finns flera gemensamma fina gårdar med utemöbler och planteringar. Föreningen godkänner juridiska personer som ägare. 

Välskött och representativ fastighet med byggår 1905 med elegant och representativ entré. Oäktaförening med mycket god ekonomi med stora intäkter från flertalet lokaler och restauranger. 0 kr i månadsavgift. 

Ett stenkast till Karlaplan med Fältöversten, flertalet restauranger och butiker. Goda kommunikationer av både buss och tunnelbana, skolor, grönområden och endast några minuters promenadavstånd till Djurgården och Gärdet. 

Förening & Fastighet

Brf Fanan 26-27 med orgnr: 769609-2563 är belägen på Narvavägen 30 och 32. Brf Fanan är en oäkta bostadsrättsförening och de äger marken. Föreningen är skuldfri då de amorterade av skulden under 2023. Föreningens hemsida: https://fanan2627.se/

Föreningen består av 35 st lägenheter varav en hyreslägenhet med en totalyta om 5.267 kvm. 11 lokaler med en totalyta på 2.262 kvm. Totalyta för fastigheten är 7.529 kvm. Överlåtelseavgift om 2.5 % av basbelopp betalas av köparen. Pantsättningsavgift om 1,5 % av basbelopp betalas av köparen.

Föreningen godkänner juridiska personer som ägare, med det förbehållet att bostaden bebos av företagets huvudman, d.v.s verkställande direktör eller ordförande.

Ni kan läsa mer om oäktaförening på skatteverkets hemsida: https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/beskattningavandelioaktabostadsforetag.4.6d02084411db6e252fe80009354.html

Föreningen har flera gemensamma fina innergårdar med utemöbler och planteringar. Vinden finns kvar, inga planer på att exploatera. Det finns soprum och grovsoprum i fastigheten. Gemensam tvättstuga finns i fastigheten på nr 32 i bottenplan med 3 st tvättmaskiner, 1st torktumlare och 1st torkskåp, cykelrum och cykelställ. Det finns ej barnvagnsrum. Det finns ej garage i fastigheten. Föreningen följer nya bostadsrättslagen när det kommer till renoveringar i fastigheten.

För närvarande har föreningen ingen långsiktig underhållsplan eftersom det inte föreligger någon s.k renoveringsskuld av fastigheten. Under de senaste 10 åren har föreningen genomfört följande renoveringar:
Stambyte i omgångar
Byte av samtliga el-stigare
Renoverat fasader på samtliga hus
Renoverat samtliga tak
Renoverat och återställt till ursprungsskick samtliga trapphus och entréer
Renoverat samtliga fönster
Bytt eller renoverat samtliga hissar
Renoverat tvättstuga
Renoverat samtliga soprum

Kommande renovering: Gården på Narvavägen 32

Då föreningens ekonomi kommer att vara fortsatt mycket god så kommer eventuella fastighetstekniska problem att åtgärdas med egna medel.

Dokument

Anita Ek

Anita Ek
Ansvarig Mäklare
070-730 26 35
anita@ekfast.se

Läs mer om Anita
Planlösning