inredning

Mäklare Södermalm

Anlita en erfaren mäklare i centrala Stockholm!

Erfaren mäklare på Södermalm

Om du är ute efter en mäklare på Södermalm så har du verkligen hittat rätt.

Mäklarfirman Ek & Co Fastighetsförmedling drivs av Anita Ek som har utsetts till den bästa kvinnliga mäklaren i Stockholm.

Ek & Co har funnits sen 2019 men Anita Ek har varit verksam i mäklarbranschen i över 15 år. Vill du köpa eller sälja din bostad? Vårt mål är att skapa en så bra försäljning och upplevelse som möjligt för dig som köpare eller säljare. Vi tror på en personlig service genom hela resan och du kan alltid känna dig trygg med våra mäklare på Södermalm..

Vi har över 18 års erfarenhet av att köpa och sälja bostäder i centrala Stockholm och vi har framförallt blivit en stark aktör i stadsdelen Östermalm. Vi har ett brett kontaktnät och faktum är att vi nog varit inne i varenda port på Östermalm. Nu börjar vi även bli en stark aktör på Södermalm och ni kan känna er trygga i att vi även kan denna stadsdel väldigt bra. Att köpa eller sälja en bostad är en stor affär i livet och våra mäklare i Stockholm ser till att den blir så lyckad som möjligt! Vi har stenkoll på vilka föreningar som har en god ekonomi och vilka fastigheter som är stambytta.

Det är kunskap man får på köpet när man anlitar Ek & Co Fastighetsförmedling!

 

Läs mer om oss

Mäklare Södermalm