inredning

Lägenheter till salu på Södermalm

Anlita en erfaren mäklare i centrala Stockholm!

Bo på Södermalm. Tänk vad härligt!

Drömmer du om att bo i en lägenhet på vackra Södermalm i Stockholm? Här har du närheten till bra restauranger, promenadstråk, barer och mycket mer som gör att du kan uppleva stadsdelens urbana charm på allra bästa sätt.

Vi verkar i hela Stockholms innerstad

Ek & Co Fastighetsförmedling är en mäklarfirma som ligger vackert beläget på Kommendörsgatan på Östermalm. Vi verkar i hela Stockholms innerstad och har flera lägenheter till salu på Östermalm och Södermalm. Vi hjälper till med försäljning av mindre och större lägenheter främst på Östermalm men även på Södermalm. Ek & Co grundades 2019 av Anita Ek som har blivit en prisbelönt och mycket uppskattad mäklare med god kännedom om lägenheter på Östermalm och Södermalm. För Anita är det alltid det personliga mötet som är det viktigaste. Hon hjälper alltid varje kund med ett brinnande engagemang och kunskap, och med 18 års erfarenhet skapar hon värme och en trygghet hos sina kunder. Ek & Co har även bred kompetens inom homestyling och hjälper gärna till om ni har några frågor kring renovering av lägenhet samt tipsar om pålitliga flyttfirmor i Stockholm.
 

Köpa lägenhet Södermalm

Vill du köpa lägenhet på Södermalm i centrala Stockholm? Låt oss på Ek & Co Fastighetsförmedling hjälpa dig med ditt köp av lägenhet. Efter 18 år i mäklarbranschen startade Anita Ek sin egna fastighetsförmedling Ek & Co. Hon har sitt kontor vackert beläget på Kommendörsgatan på Östermalm och hit är du alltid välkommen för att diskutera ditt framtida köp av lägenhet. För dig som ska köpa en lägenhet på Östermalm eller Södermalm kan valet av mäklare göra stor skillnad. Du vill ha en mäklare som du kan lita på och som är kunnig inom sitt område, samt en mäklare som kan hjälpa dig med de frågor du har inför din livs största affär. Anita på Ek & Co erbjuder varje kund det lilla extra och hon är mycket kunnig inom sitt område, pålitlig, trygg och hjälpsam. För henne är det personliga mötet det allra viktigaste när man ska göra en fastighetsaffär.

Se våra våningar till salu

Lägenheter till salu på Södermalm