inredning

Köpa Lägenhet

Att köpa lägenhet är ofta en av de största och viktigaste affärerna i livet. Inte bara rent ekonomiskt, utan även känslomässigt. På Ek & Co Fastighetsförmedling arbetar vi efter en dedikerad process som grundar sig på goda relationer med plats för hjärta, magkänsla och tillit. Med erfarenhet som sträcker sig över 19 års tid är vår ambition att du som köpare ska kunna känna dig trygg genom hela din bostadsaffär.

Vi hjälper dig hitta rätt lägenhet

Vi hjälper dig med alla frågor och orosmoment som kan dyka upp längs vägen till att hitta din nya drömlägenhet. Oavsett om du hittar din nya lägenhet via våra öppna visningar eller genom ett anmält köpintresse finns vi alltid här för dig. För oss är glädjen när någon hittar hem oslagbar. Har du något speciellt i åtanke? Anmäl dig till vårt spekulantregister så kontaktar vi dig så snart vi får in ett objekt som matchar dina önskemål, även vid försäljningar underhand.

Ek & Co utmanar fastighetsbranschen

På Ek & Co utmanar vi fastighetsbranschen genom tron att engagemang, värme och glädje är grundläggande förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. När köpprocessen börjar närma sig sitt slut och du har hittat din drömlägenhet är det många som upplever att man inte riktigt hinner med. För att slippa stressen och kunna njuta till fullo av ditt stundande lägenhetsköp finns det vissa förberedelser som kan underlätta processen.

  • Se över din finansiering, och se till att ha ordnat ett lånelöfte i förväg. På så sätt får du en bra uppfattning om hur mycket du kan låna och hur mycket din lägenhet får kosta.
  • Kontakta en mäklare för att ta reda på värdet av din nuvarande bostad. Utöver att du får veta hur mycket din lägenhet är värd kan det även hjälpa dig att förbereda för eventuell försäljning. Vi gör det gärna.
Köpa lägenhet